Een paar van onze sterke merken. 

Een echte dierenspeciaalzaak kan niet zonder grote merken. Wij selecteerden de beste fabrikanten en hun beste producten. We kunnen u informeren over de specifieke eigenschappen van al hun producten en hebben een grote keuze van het aanbod in onze winkels gepresenteerd.

Eukanuba honden en katten voeders, behoren tot het allerbeste wat u uw hond of kat kunt voorzetten. Gemaakt uit de allerbeste grondstoffen en ingredienten, met zorg verpakt en graag door een Happy Huisdier vakman verkocht   
Hills de nr 1 keuze van dierenarts. Ook de nr. 1 keuze van uw vakman, Vele soorten en keuzes maken Hills tot het voer voor de specialist.    
Pro plan voor hond en kat, in vele soorten en maten bij ons aanwezig. Voeding in een super kwaliteit en van hoogwaardige grondstoffen gemaakt.   
Dog Chow voor de hond. In prijs en prestatie een topper.    
Smolke - niet duur en niet goedkoop, maar wel een geweldige kwaliteit. Voor hond en kat een kwaliteit waar u graag voor terug komt.    
Voor hond en kat een bijna koninklijk merk. Royal canin was de eerste fabrikant die ontdekte dat een grote hond en een kleine hond niet gelijk zijn. Ook u zag al langer het verschil tussen een poedel en een duitse dog. Met royal canin zag u ook het verschil in hun voerbakken. Later kwamen er zelfs speciale rasvoeders bij voor hond en kat. Een enorm assortiment met een uitgebreide toepassing.    
Een bekende slagzin uit de reklame is "Als het aan de kat lag", en daar hebben we ook niets aan toe te voegen    
Voeding voor hond en kat. Let ook eens op het speciale diepvriesvoer van prins. Een smakelijke en zeer gezonde afwisseling van de dagelijkse kost.    
Een geweldig assortiment diepvries en snack producten. Diepvries verpakt in handige schijven en snacks in handige zakjes waarin het lang vers blijft.   
Zeg maar gerust de uitvinders van snacks voor vogel, knaagdier, hond en kat. Als Vitakraft het niet maakt, moet het nog uitgevonden worden.   
De makers van snacks en voeding voor vogels en knaagdieren. Het woord zegt het al. Als er PUIK op staat, dan is het ................   
Snacks en accessoires uit Duitsland. Veelal gekocht en geprezen door echte kattenfokkers, maar ook in menig huiskamer te vinden.    
De naam die u Niet zult vinden in een Happy Huisdier winkel. Nerus is een fabrikant die het allerbeste voor uw vissen verpakt, in een verpakking met de naam van uw eigen winkel. Dat is voordelig en herkenbaar.   
Van Riel pet products. Specialisten die van over de gehele wereld de nieuwste accessoires en trends voor u inkopen en transporteren naar uw Happy Huisdier specialist. De duizenden verschillende accessoires van van Riel, laten zich niet beschrijven, die moet u zien.    
Bayer is de producent van o.a. Bolfo vlooien en ongedierte bestrijders. Verder zijn ze bekend van de vele andere ongedierte en gewas bestrijders. Een fabrikant waar ongedierte geen antwoord op heeft.    
De absolute nummer een op het gebied van het bestrijden van vlooien, teken en luizen bij uw hond of kat. Bij happy huisdier verkrijgbaar in veel soorten en maten.   
Fabrikant van heel veel producten voor hond, kat, knaagdier, vogel en reptiel. Als het gaat om ondiertebestrijders, vitamines of geneesmiddelen, Bayer is de fabrikant die in elke Happy Huisdier winkel een vast plekje heeft.   
Van kattenbakvulling tot voeding, van vitamine tot bestrijdingsmiddel, Deze Nederlandse specialist maakt het allemaal.    
     
Weer een topfabrikant van genees en bestrijdingsmiddelen. Vooral bekend van Exil. Deze wormen en vlooienbestrijders zijn in vele soorten en voor vele toepassingen bij uw vakman te koop.